Serveis immobiliaris a Barcelona


Com a líders en l'administració d'habitatges i finques i altres serveis immobiliaris a Barcelona, a Grup Assessor Finques Aparici S.L., oferim solucions eficients per als propietaris i inversors.

La nostra reputació està recolzada per anys d'experiència, en què hem entès la importància d'una gestió eficient i professional de les teves propietats per assolir l'èxit de la nostra empresa i el que cerques al teu patrimoni. Amb nosaltres podràs simplificar i optimitzar l'administració dels teus habitatges i finques, permetent gaudir dels beneficis de la seva inversió sense preocupacions.

En un mercat immobiliari dinàmic com el de Barcelona, tenir la capacitat per adaptar-se a les necessitats canviants i oferir serveis personalitzats és fonamental per assolir l'èxit propi i el dels clients que ens trien sempre. Per això, els qui necessiten el nostre assessorament en la gestió de lloguers, l'administració de comunitats de propietaris o la valoració de propietats, sempre trobaran en nosaltres un equip d'experts que està a punt per guiar-los a cada pas.

Dades de contacte


Adreça:
C. Cardenal Casañas, 1, piso 1
08002, Barcelona

Correu electrònic:

grupassessor@finquesaparici.com


Telèfon:

933013386


Horari:
Dilluns a dijous: de 09:00 a 14:00 hi de 16:00 a 19:00 h.
Divendres: de 09:00 a 14:00 h.
 
Formulari de contacte

Transparència al lliurament de serveis immobiliaris a Barcelona


A Grup Assessor Finques Aparici S.L., cultivem la confiança dels nostres clients per mitjà del lliurament de serveis immobiliaris transparents que fonamenten els valors que tenim com una empresa íntegra.

No només pretenem ser la millor empresa en el lliurament de transaccions; busquem construir associacions a llarg termini amb els qui ens trien, que es puguin traduir en un èxit mutu.

Posa't aviat en contacte

Per poder posar-te en contacte amb nosaltres i deixar-nos ajudar amb les teves necessitats immobiliàries, et convidem a fer servir el nostre formulari de contacte en línia. Però també ens pots visitar en la nostra direcció física a Barcelona, on estarem encantats de rebre't i parlar sobre com a Grup Assessor Finques Aparici S.L., podem convertir-nos en el teu aliat fiable en l'administració d'habitatges i finques.